2014/09/19

HIMMEEHabitaressa oli esillä upea uusi valaisintuotemerkki HIMMEE, johon ei yksinkertaisesti voinut olla ihastumatta. Olin kulkemaisillani HIMMEEN osaston ohitse, kun tajusin näkeväni jotain aivan ihanaa. Katseeni kiinnittyi ensimmäisenä LENTO-valaisinryhmään, ja ne vetivät minua puoleensa magneetin lailla. HIMMEE-tuotemerkin takana on lahjakas suunnittelija Timo Niskanen. Upeiden valaisimien jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu, ja ne sopivat täydellisesti ajattomaan ja kauniiseen skandinaaviseen sisustukseen. Valaisimien materiaalina on käytetty puuta, betonia, lasia ja alumiinia - miten täydellinen yhdistelmä. Parasta mielestäni näissä valaisimissa on, ettei suunnittelija ole sortunut tavanomaisuuteen, vaan muotoilussa on mukana leikkisyyttä - esimerkiksi TOAD-valaisin on kerrassaan veitikkamainen tapaus, joka sopii niin olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin, ja keppihevosesta inspiraatiota saanut FILLY saa aikuisenkin innostumaan ja tutkimaan valaisimen rakennetta ja materiaaleja yhä uudestaan ja uudestaan.

Näitä HIMMEEN upeita kuvia voisi katsella päiväkausia ja fiilistellä tunnelmaa. Verkkokaupasta löytyy tuotteiden tarkemmat tiedot ja hinnat, ja ilokseni voin todeta, että hinnankin suhteen suunnittelija lunastaa lupauksensa.


Pitkäkaulainen FILLY.

FILLY pöytämallina.

LENTO one.
LENTO two.
LENTO three.TOAD.


HIMMEEN valaisimet ovat mielestäni klassikoita jo syntyessään, ja ne kestävät aikaa ja katseita vuosikymmenien ajan.

PS. Postaus on kirjoitettu silkasta ihastuksesta kauniisiin uusiin tuotteisiin. Kuvat HIMMEE:n, lupa kuvien käyttöön ja blogikirjoitukseen saatu HIMMEE:ltä. :)

No comments:

Post a Comment

Ilahdun kommentistasi!