2014/10/25

Tyylikästä hifistelyä

Kun samassa taloudessa asuu sekä mies että nainen, on yleensä tarvetta myös erinäisille äänentoistolaitteille. Olen itse aina hieman karsastanut kaiken maailman elektronisia laitteita niiden epäviehkeän ulkomuodon takia. Meiltäkin löytyy ne perinteiset ja möhkälemäiset kaiuttimet ja vahvistimet, mutta olen kuitenkin onnistunut sijoittamaan ne viihde- ja työhuoneeseemme, jolloin ne eivät hallitse oleskelutilojen sisustusta. Onneksi nykymuotoilu tarjoaa sisustukseenkin sopivia ratkaisuja, ja hiljan tarjontaa seuloessani törmäsin muutamiin ihaniin vaihtoehtoihin.

Gramovox tarjoaa vintagen ystäville viimeisen päälle tyylikkään vaihtoehdon. Erityisesti minua ihastuttaa tyylikäs puinen jalusta. Tämä näyttäisi totisesti tyylikkäälle tv-tasolla.

Elipsonin ja Habitatin Lenny ja Timber ovat puolestaan ihanan retrohenkiset vaihtoehdot ja myös omat henkilökohtaiset suosikkini. 
Bang & Olufsenin tuotteet edustavat niin ikään taidokasta muotoilua, jota ei todellakaan tarvitse piilotella kalusteisiin. Upea A9 ei paljon esittelyjä kaipaa.Bang & Olufsenin A2 tarjoaa myöskin suloisen vaihtoehdon retron ystäville. Kannettavaan A2:seen on vaikeaa olla ihastumatta.Miten teillä on ratkaistu hifilaitteiden harmonia sisustuksen kanssa?
PS. Kuvat lainattu valmistajien sivuilta.

No comments:

Post a Comment

Ilahdun kommentistasi!