2014/11/07

Tori-kytän tunnustukset

Paljastanpas pienen salaisuuden: olen ihka-aito Tori-kyttä. En onneksi kuitenkaan pyöri Keskustorilla, vaan Tori.fi -palvelussa. Minusta on ihanaa laittaa hakusanaksi "50-luvun", "60-luvun" jne. ja selata kaikkia ihania huonekaluja, astioita ja mitä siellä ikinä vastaan tuleekaan. Pyrimme kuitenkin pitämään kotimme sellaisena, että meillä ei olisi mitään turhaa. Ainakaan hirveän paljon. Näin ollen voitte vain kuvitella, miten usein löydän nettiseikkailuillani jotain aivan ihanaa, mutta joudun pidättäytymään sen roudaamisesta meille. Se vaatii uskomatonta tahdonlujuutta, ja välillä minä retkahdan. Viimeksi näin kävi viime keväänä. Ihan sattumalta bongasin kaksi täydellisen suloista Askon 80-luvun simpukka-korituolia. Aivan täydelliset kesäksi lasitetulle parvekkeelle. Talven tullen retrokaunokaiset pääsivät sisälle, ja kas kummaa, alakerrassa toisesta tuolista on tullut yhden jos toisenkin perheenjäsenen lempipaikka. Mutta ihmekkös tuo, kun ovat niin mahdottoman mukavat istua.


Nyt olen retkahtanut uudelleen. Löysin jotain sellaista, mitä olen jo vuosia etsinyt. Tänään käyn aarteeni noutamassa. Siitä sitten lisää tuonnempana. Ihanaa viikonloppua!

Löytyykö ruudun takaa muita Tori-kyttiä?


10 comments :

 1. Ihana tuoli! :) Täällä myös yksi Tori-kyttä! Mulla on Torin annetaan - sivu valmiina kirjanmerkeissä ja välillä aina käyn selaamassa mitä siellä olis.. Toki suurin osa huonokuntoista ja itselle tarpeetonta, mutta paljon on löytynyt ihan mahtavia aarteitakin sieltä! :) Ja onhan se mukavaa ihan mielenkiinnostakin katsella, vaikkei mitään uutta tarvitsisi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Ja mukava kuulla, että muitakin kyttiä löytyy. :) Tori on kyllä ihan mainio palvelu ja aarreaitta tällaisille kytille. :)

   Delete
 2. Aivan mahtavat tuolit olet löytänyt!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuolit ovat tosiaan ihanat. Ehkä paras löytöni Torista ikinä. :)

   Delete
 3. En malta odottaa, mitä ihanaa olet löytänyt! Mun ei parane ollenkaan lähteä tuolle tori-linjalle... Mieli kyllä välillä tekis, mutta onneksi olen vielä saanut toppuuteltua itseäni :)
  Mukavaa viikonloppua!
  P.S. Meillä kävi tänään puuseppä - pidetään peukkuja, että meille tulisikin ihan "oikea keittiö"! T: nim. fiiliksissä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tori voi tosiaan imaista mukanaan, joten itselleen saa asettaa melko tiukkia rajoja sen kanssa. :) Uuden hankintani sain tänään kotiutettua, mutta pitää antaa sen ensin hieman asettua aloilleen ja näpsiä sitten pari kuvaakin tänne. Ja mahtavaa! Liputan ehdottomasti puusepän puolesta. Teidän keittiöstä tulee kyllä ihan mielettömän ihana! :)

   Delete
 4. Lapsena jossakin kyläpaikassa oli tuollaiset tuolit ja voi että olin kateellinen niistä! Samoin kuin vähän samantapaisesta kattoon ripustettavasta korituolista, kerran olisin halunnut nukkuakin siinä kun oltiin yökylässä. :)

  ReplyDelete
 5. Oih! Ne riippuvat korituolit ovat niin ihania! :)

  ReplyDelete
 6. Aina välillä seuraan toria, mutta ongelma on vain tilanpuute. Meille ei kertakaikkiaan mahdu enää mitään uutta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan sama juttu mulla. Ei oikein enää mahdu mitään uutta kotiin, mutta perustelen itselleni aina Tori-kyttäilyn sillä, että jos jotain oikein ihanaa vastaan tulee, niin silloin voi myös pistää omasta kodista jonkin kiertoon, niin balanssi säilyy. :D

   Delete

Ilahdun kommentistasi!