2014/11/05

Tapettia pojan huoneeseen

Ollessani aivan pieni, minulla oli huoneessani ihana pastellinen Muumi-tapetti. Rakastin sitä kovasti, ja ennen kaikkea, se sopi täydellisesti Muumi-verhoihini ja varjostimeen. Enää en ehkä suostuisi asustamaan niin mätsäävässä huoneessa, mutta tuolloin se oli parasta mitä tiesin. 

Lastenhuoneiden sisustaminen on ehkä ihaninta mitä tiedän. Toki se on samalla melko haastavaa, sillä nukkumisen, leikkitilan ja säilytysratkaisujen yhdistely toimivasti ja tyylikkäästi ei ole aina ihan yksinkertaista. Tapetti on mielestäni edelleen mitä mainioin materiaali lastenhuoneeseen ja lasten tapettitarjonta onkin kasvanut valtavaksi ja mallistot vaihtuvat tiuhaan. Poikalapsille suunnattuja vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole ihan valtavasti tarjolla, joten poimin muutamia hauskoja vaihtoehtoja niin isomman kuin pienemmänkin pojan huoneeseen.

Englantilainen Paper Boy tekee valtavan hauskoja tapetteja, jotka sopisivat upeasti myös isomman koululaisen huoneeseen. Loboloupin mallisto puolestaan on suunnattu hieman pienemmälle väelle. Itse olen aivan valtavan ihastunut Ingela P. Arrheniuksen upeisiin kuvituksiin ja hänen käsialaansa ovatkin monet Photowallin tapetit.

Suosikkia näistä ihastuksista on vaikea valita. Mistä sinä pidät eniten?

Paper Boy, The final frontier.Paper Boy, Brave new world.


Paper Boy, which came first.


Loboloup, Robots.


Loboloup, Friendly forest.


Photowall, Ingela P. Arrhenius, In the forest.


Photowall, Ingela P. Arrhenius, Space.

Photowall, Ingela P. Arrhenius, Forest.
2 comments :

  1. Omalla tavallaan ihastuttavia kaikkia! Paper boyn Which came first näyttää yleisilmeeltään rauhallisemmalta - hempompi kuvitella isompana pintana. Alimmaista meillä on lahjapaperina :)

    ReplyDelete
  2. Melko reippaitahan nämä ovat, mutta lastenhuoneeseen sitä iloa ja toimintaa mahtuukin. :) Olen aivan ihastunut Ingelan kuvituksiin, ja In the forest -tapetti on aivan mielettömän ihana koko seinän kuvana. :)

    ReplyDelete

Ilahdun kommentistasi!