2014/09/12

Habitare 2014

Keskiviikko hurahti mainiossa seurassa Habitaressa. Itseäni Habitaressa kiinnostaa aina eniten uudet suomalaiset suunnittelijat ja heidän tuoteensa. Trash Design -osastolle piti rientää etunenässä. Ihastuin välittömästi Krista Laition tekemiin upeisiin nahkapäällysteisiin tyynyihin. Mahtavaa, miten roskastakin voi saada kaikkea kaunista!Protoshopissa oli niin ikään esillä upeita uusia innovaatioita. Anni Pitkäjärven Lempi-hylly sekä Laura Väreen Nojaa-vaaterekki ihastuttivat erityisesti. Kauniita ja käytännöllisiä - hankkisin mielelläni myös omaan kotiini, joten toivottavasti tulevat tuotantoon asti.


Marjukka Takalan suunnittelemat Valo 2014 -tunnelmavalaisimet olivat ihan syötävän suloisia!


Itselleni uusi tuttavuus oli upea, uusi valaisintuoteperhe Himmee, johon ihastuin ikihyviksi. Lento-valaisimet veivät ehdottomasti minun sydämeni.


Hakolalla oli ensiesittelyssä upeita uusia tuotteita, kuten mm. ihanan rouhea Woody-pöytä sekä suloiset verhoillut säilytysrahit.


Susanna Vennon suunnittelema Jalpaikka saapui myyntiin viime kuun lopulla, mutta itse en ole vieä ehtinyt sitä käydä livenä ihastelemassa, joten messuilla se pisti heti silmään ja olihan se juuri niin upea kuin olin odottanutkin. Sopisi omaan työtilaani kuin nenä päähän, joten pitänee poiketa viikonloppuna matto-ostoksilla.


Ihanaa viikonloppua kaikille ja menkää ihmeessä viikonloppuna messuille, jos suinkin ehditte.

PS. Tervetuloa blogiini. Tämä on uuden alku monella tavalla. :)

No comments:

Post a Comment

Ilahdun kommentistasi!