2015/05/29

Lempi Rastani ja ihana etu lukijoilleni

Viikko sitten pääsin osallistumaan ihanaan bloggaajien hemmotteluiltaan, joka järjestettiin Tampereen Kehräsaaren sydämessä suosikki kampaamossani Rastassa. Minä löysin Rastan reilut kymmenen vuotta sitten, jolloin kampaamo toimi hieman pienemmissä tiloissa Kehräsaaressa. Siihen asti olin epätoivoisesti etsinyt sopivaa kampaamoa täältä Tampereelta, ja jo ensimmäisen käynnin jälkeen olin helpottunut - suuri etsintäni oli päättynyt. Siitä lähtien olen suunnannut hiusteni kanssa aina Rastaan, ja luonnollisesti myös lasteni kutrit siellä taidokkaasti parturoidaan. Lapseni ovat lisäksi melkoisen tarkkaa sorttia hiusasioissa, joten voin kyllä lämpimästi suositella Rastaa myös perheen pienimmillekin, sillä siellä lapsetkin saavat juuri heille sopivan tyylin. Ja mikä tärkeintä, lapsia kohdellaan oikeina pieninä asiakkaina, joilta kysellään kuulumiset, ymmärretään, jos ei meinaa jaksaa istua aloillaan tai sattuu vaikka kiukuttamaan. Ja tarjotaanpa siellä välillä jätskitkin palkinnoksi, kun pikku asiakas on jaksanut hienosti istua leikattavana. Minulle säännöllinen Rastassa käyminen edustaa ikiomaa ja ihanaa rentoutumishetkeä, jolloin saan hetkeksi unohtaa arkiaskareet ja työn, uppoutua sisustuslehtien maailmaan ja tietenkin jutella ummet ja lammet ihanan luottokampaajani Sirun kanssa. Kerrassaan terapeuttista tuo kampaajalla käyminen.

Mitäs blogi-illassa sitten tapahtui? No, sain kokea monenmoisia asioita ensimmäistä kertaa elämässäni: mm. meikattavana olemista, irtoripsiä sekä kiharakampausta. Hemmotteluhetki alkoi 3-vaiheisella Framesin Morphosis rakennehoidolla, jonka tehtävänä oli vahvistaa hiusta kesää vasten. No olikos se ihanaa ja toimiko? No kyllä vain. Hiuksista tuli ihanan pehmeät ja silkkiset, ja ovat muuten edelleen olleet todella pehmoiset. Siru oli suunnitellut minulle ihanan juhlameikin ja kampauksen kesän juhliin ja rientoihin. Vakityylinihän on melkoisen tiukka polkka, mutta nyt Siru halusi nimenomaan, että saisin kokea jotain aivan erilaista. Lisäksi sain mainioita vinkkejä meikkaukseen, joista ainakin pyrin ottamaan onkeeni. :) Haastetta kampaukselle asetti hiusteni lyhyehkö mitta, ja totta puhuen olin hieman epäileväinen sen suhteen, saisiko minulle minkäänlaista kiharakampausta. Mutta piti sitten vain lopuksi todeta, että kyllä ammattilainen osaa. Itse en kyllä saisi moista koskaan aikaan, mutta nyt jo melkein odotan, että tulisi jokin tilaisuus, johon saisin laitattaa hiukseni näin. Alla hiuksista perinteiset ennen ja jälkeen kuvat. Eipä uskoisi ihan heti samaksi pääksi, jos ei tietäisi...Kampauksen valmistuttua oli tietenkin meikin vuoro. Minulla ei siis ole aiempaa kokemusta meikattavana olemisesta, irtoripsistä puhumattakaan. Aluksi meinasi vain naurattaa, mutta nopeasti hommaan tottui ja lopputulos alkoi kiinnostaa kovasti. Meikkaaminen on kyllä sellainen taitolaji, että sitä pitäisi harjoitella kerran jos toisenkin ihan kotosalla. Mutta nyt sain kyllä oivat vinkit ihan arkimeikkiinkin. Ja ehdottomasti menen vielä joku kerta meikkauttamaan itseni tärkeään tilaisuuteen tai juhlia varten, sillä kyllä se vain ammattilaiselta sujuu aina paremmin.


Tämän postauksen tarkoituksena ei tietenkään ollut höpötellä pelkästään ihanasta hemmottelusta, jota sain osakseni, vaan Rasta haluaa muistaa myös teitä ihanat blogini lukijat kivalla alekoodilla. Saatte nimittäin kesäkuun ajan hiustenleikkauksista ja hoidoista -20% mainitsemalla maksun yhteydessä blogistani löytyvän edun.

Ja loppuun vielä pienoinen info itse kampaamosta. Rasta on toiminut Tampereen Kehräsaaressa nykymuodossaan vuodesta 2004 ja itse yritys on perustettu jo vuonna 2000. Rastan ihanaan tiimiin kuuluvat seuraavat ammattilaiset:  Annika Majamäki, Siru Salo, Anna Holopainen, Hessu Räihä ja Elina Karhu. Värisarjoina he käyttävät mm. Tigin colour värisarjaa, Framesia sekä kemiallisista värisarjoista eniten ekovärejä muistuttavaa Organic colour systemiä. Mitä Rastassa sitten tehdään? No melkein mitä vain: siellä hoituu leikkaukset, värjäykset, kiharakäsittelyt, hoidot, olaplexit (jouduin googlettamaan asian, joten älä sure, jos sinäkään et heti tiedä mistä on kyse), rastat, pidennykset, meikkaukset. Tuotesarjoina on käytössä TIGI BedHead, TIGI Catwalk, TIGI B for men, Fudge, Macadamia, Håkki, KC paint & mask, Tangle Teazer, GHD.

Tyhjin käsin illasta ei tietenkään tarvinnut lähteä, sillä saimme vielä lahjaksi Catwalkin tuotteita, jotka tarjosi Tigin maahantuoja (www.Warehouse.no) sekä Salonhop Balticin tarjoaman Macadamianin tuotepaketin. Kiitos vielä kerran mahtavasta hemmottelusta kaikille ihanille rastalaisille. Nähdään taas pian! :)

 Ja sitten kaikki kipin kapin alekoodia hyödyntämään ja kutreja uudistamaan!


Yhteistyössä Rasta. 
www.rasta.fi 
Parturikampaamorasta.blogspot.fi

Postauksen kuvat: Siru Salo.

1 comment :

Ilahdun kommentistasi!