2014/12/15

Uusi perheenjäsen

 


Onpas ollut melkoisen kiireinen joulukuu, ja flunssaakin on tullut podettua, joten aika on kulunut kuin varkain, ja joulukin on kohta jo ovella! Kirjoittelin aiemmin täällä löytäneeni jotain, mitä olen jo vuosia etsinyt, ja sain viimein myös ikuistettua löytöni.

Näitä 50-luvun lasiovellisia kirjakaappeja ei ole kovin paljon tarjolla (ainakaan järkevään hintaan & ehjillä lasiovilla), joten voitte arvata miten onnessani olin, kun satunnaisella Tori-surffailulla tähän törmäsin. Kaapin mittasuhteet ovat aivan täydelliset meidän pikkuruiseen tv-tilaamme, ja minä sitten niin rakastan tuota kellastuneen puun väriä! Laitoin aluksi kaappiin osan vähemmän käytössä olevista astioistamme, mutta sitten päätinkin palauttaa kaapin sen alkuperäiseen tarkoitukseensa, ja nyt uusi perheenjäsenemme sisältää osan kirjakokoelmastamme. Sen lisäksi, että kirjoilla sisustaminen on mielestäni hauskaa ja kivan epätrendikästä, ratkaisu oli muutenkin paljon käytännöllisempi, sillä astioille meillä on muutenkin riittävästi tilaa, mutta kirjoja löytyy yläkaapeistakin...

Mitäs tykkäätte, oliko hyvä löytö?

4 comments :

 1. On! Hyvä löytö siis. Mä tykkään kanssa noista kirjakaapeista hulluna. En ole ennen törmännyt tuollaiseen, missä on sekä umpiovi että lasiovet. Yleensä olen nähnyt vain lasiovellisia. Hauskaa, että joku muukin diggaa kelllastunutta puuta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset! :) Näissä vanhoissa kirjakaapeissa on sitä jotain. Minä olen törmännyt myös lähinnä niihin, joissa on pelkät lasiovet (tai ei niitäkään enää), joten tämä oli ihastuttava löytö. Lukkokin toimii ja avain tallella. Mä olen tosi iso kellastuneen puun ystävä, ja mitä enemmän kalusteessa on ajan patinaa, sen parempi. :)

   Delete
 2. Oi että, nyt vasta huomasin tämän! Ihan mahtava löytö!!! Täydellinen väri. Sopis meillekin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitokset, ja väri on tosiaan aivan täydellinen! :D Onneksi meitä kellastuneen puun ystäviäkin löytyy. :D

   Delete

Ilahdun kommentistasi!