2016/02/15

Terveiset Tukholman messuilta!

Viime viikolla vierailin mitä parhaimmassa seurassa Tukholman messuilla ja nautin messujen annista suunnattomasti. Messuilla oli voimakkaasti nähtävillä suunnittelijoiden paluu luontoon ja luonnonmukaisiin, pehmeisiin materiaaleihin. Materiaalien käsinkosketeltavuus, kolmiulotteisuus ja pehmeys olivat myös läsnä vahvasti. Odotetusti väreissä valloillaan olivat sinisen ja vihreän eri sävyt aina hyvin vaaleista sävyistä tummansiniseen ja syvään metsänvihreään. Myös ihana terrakotta oli vahvasti edustettuna tekstiileissä ja kalusteissa. Ohessa muutamia otoksia messuilta. Kävitkö sinä messuilla tänä vuonna?
Iloista uutta viikkoa!


--
Greetings from Stockholm! Here are some pics from Stockholm Furniture and Light Fair 2016. Materials were soft, natural and even three dimensional, and the colour palette consistent mainly of different shades of blue, green and terracotta as expected. I enjoyed the fair enourmously. Did you visit the fair this year?

Have a good one!

- Liisa


4 comments :

  1. Aika makea tuo Ladder light! Mä en ollut sellaista huomannutkaan. Paljon meni varmasti ohikin, vaikka yritin kaiken inspiraation imeä itseeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Me kans koluttiin halleja tosi ahkeraan, mutta nyt kun olen kelannut muiden kuvia huomaan, että moni juttu meni itseltäkin ohi. :)

      Delete

Ilahdun kommentistasi!