2015/11/04

Claesson Koivisto Rune

Jatketaanpas vielä Eco Wallpaperin ihanilla tapeteilla ja luodaan katsaus suunnittelutoimisto Claesson Koivisto Runen upeaan mallistoon. Mallistosta löytyy upeita värejä, graafisia muotoja ja ajatonta tyylikkyyttä. Tämä mallisto on Econ tapeteista ehdoton suosikkini ja nyt esittelen muutaman malliston helmen. 


Raikkaassa ja modernissa Block-tapetissa ihailen suunnittelijoiden upeaa kylmien ja lämpimien sävyjen yhdistelyä sekä leveiden ja kapeampien raitojen sommittelua. Valittavana on useita eri sävyvaihtoehtoja, joiden avulla voit luoda hillitympää raitakuviota käyttämällä yhtä värivaihtoehtoa, tai sitten voit luoda upean tehosteseinän valitsemalla useita eri väriyhdistelmiä luoden mielenkiintoisen ja raikkaan tilan. Block-tapetin raidat ovat mukavan leveitä, joten niitä voi käyttää mainiosti myös vaakasuunnassa. Näin teimme mm. K-Raudalla hiljan, kun tapetoimme uudelleen suunnittelupisteeni, ja lopputuloksesta tuli todella kaunis ja raikas.


Box-kuosi on myös yksi oma suosikkini. Tapetin kuvio on yhtäaikaa herkkä, mutta samalla graafinen kuvio antaa sille sopivasti luonnetta ja potkua. Myös värivaihtoehdot ovat todella upeat.





Corn-kuosi on Boxin tavoin sekä herkkä että sopivalla asenteella (ja upeilla ja raikkailla väreillä) varustettu. 





Joko ko. mallisto on sinulle tuttu ja ihastuttiko jokin kuosi erityisesti? Tutustu tarkemmin koko mallistoon täällä.


--
Miniversion in English: Claesson Koivisto Rune -collection is no doubt my favourite collection among Eco Wallpaper's collections. These are my favourite patterns, which are yours? Check out the entire collection here.


- Liisa

2 comments :

  1. Corn ihastutti tietysti. Meidän pikkuinen "välihuone" on tapetoitu sillä :) Mainio mallisto kaikkinensa.

    ReplyDelete

Ilahdun kommentistasi!