2015/04/13

Terassituolit hakusessa


Tarvitsemme terassille uuden ruokaryhmän (tai siis meillähän ei ole ollut pihalla vuosiin pöytää ja tuoleja, vain tuoleja istuskeluun), ja pöytä on jo suunniteltu, mutta tuolit ovat hakusessa. Ruokaryhmän käyttöaika on mielestäni hiukan lyhykäinen täällä Suomen suvessa, joten ihan mielettömän kalliiseen ratkaisuun en aio päätyä. Alustavasti olen katsellut Ikean Reidar- ja Janinge-tuoleja sillä silmällä. Vielä kun löytäisin ne käytettynä, niin olisinpas tyytyväinen. Janinge miellyttää itseäni himpun verran enemmän, ja lisäksi tarkoituksena olisi, että tuolit toimisivat myös vierastuoleina sisällä, mikäli suurempi porukka on ruokailemassa. Pinottavuus on toki ehdoton edellytys, sillä säilytystilaa ei ole koskaan liikaa. Hieman tyyriimpänä vaihtoehtona mielessä keikkuu Magisin Air-tuoli. Se voisi toki olla satsauksen arvoinen. 
Jos sinulla on Magisin Aireista, Ikean Reidareista tai Janingeista kokemusta, niin kuulisin siitä mielelläni. Muitakin saa toki suositella.

Iloista viikkoa! <3

1. Kollaasin kuvat: Ikea
2. Janinge, fiiliskuva
3. Reidar, fiiliskuva
4. Magis Air, Finnish Design Shop
2 comments :

  1. Janinge käsinojilla näyttää tosi hyvältä! Reidan on taas ollut oma kestosuosikkini. Kerrankin niin päin, että kalliimpi design ei juuri puhuttele... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Janinge on tosiaan aikas tyylikäs, mutta taisin juuri löytää sopivat Reidarit Torista. Niiden puoleen siis kallistun ja sisäinen kierrättäjänikin kiittää. Nyt vielä pöytälevyn ja jalkojen hankinta (ja aurinkoisemmat kelit), niin pääsee kaffettelemaan pihalle. :D

      Delete

Ilahdun kommentistasi!