2015/08/18

Erilainen postaus

Alkuun pieni varoituksen sana: tämä postaus ei sisällä mitään sisustukseen liittyvää. Sen sijaan blogin pitäjä pohtii hetken maailman menoa.

Selasin aamulla hajamielisesti uutisia netistä ja mietin omaa päiväohjelmaani. Yhtäkkiä havahduin siihen, miten ristiriitaisia uutisotsikot olivatkaan: "Pommit lensivät keskelle asutusta" ja "Isä osti pojalleen Ferrarin - poika poltti sen" (Iltalehti). Siinä minä istuin aamukahvia juomassa samalla, kun toiset ovat menettäneet sodassa kotinsa ja omaisuutensa sekä elävät sodan jaloissa, ja taas toisaalla jollain miljardöörin perillisellä on pasmat niin pahasti sekaisin, että ei kelpuuttanut saamaansa ökyautoa, vaan halusi vielä päheemmän, joten päätti tehdä pienen vakuutuspetoksen... Näin meillä Euroopassa. Tuntuuko teistä koskaan sille, että tässä maailmassa on jokin vialla? Minusta tuntuu. Ei elämä ole reilua, senhän kaikki toki tietävät, mutta vähän suhteellisuuden tajua, hei!

John Lennon teki aikoinaan mahtavan biisin ja halusin kuunnella sitä. UNICEF oli näköjään tehnyt siitä oman version, laitan sen tähän.

Muistakaa nauttia elämästä!4 comments :

 1. Välillä ja aika useinkin jätän lukematta ja katsomatta uutiset kun en jaksa sitä ihmeellisyyden määrää mitä tähän maailmaan mahtuu. On lakannut ahdistamasta niin paljon :/ Olen oikeasti niin herkkä että jos alkaisin miettimään kaikkea liikaa sekoaisin varmaan lopulta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sama täällä. Jos liikaa lukee ja miettii maailman tapahtumia, ahdistuu vain siitäkin, ettei voi riittävästi itse vaikuttaa asioihin ja auttaa. Kaupanpäälle tulee vielä syyllisyys siitä, kun elelee itse turvallisessa maassa, ja kaikki on niin hyvin. Mutta parasta varmasti onkin, että muistaa olla kiitollinen kaikesta hyvästä ja arvostaa elämää sekä nauttia siitä.

   Delete
 2. Hyvä postaus. :) Ja kyllä, useastikin tuntuu, että tässä maailmassa on jokin pahasti vialla. :(

  ReplyDelete

Ilahdun kommentistasi!